Toegangskaarten kraamhouders Koningsmarkt

Ieder jaar maken we voorafgaand aan Koningsdag wel wat mee. Zo ook nu: We waren een programmafile kwijt die de Toegangskaarten in bulk verzendt.
Zoals iedereen kan zien (waarschijnlijk weer in de spambox), hebben we de file gevonden en is alles verzonden. Print het document in de meegestuurde link uit. Dat document heb je de 27ste echt nodig.
Ook al staat op alle docs 2018. Ze zijn dit jaar ook geldig. 
Die eerste mail met het Plaatsbewijs mag je weggooien. Die is niet nodig. Door aan de markt deel te nemen verwachten we dat je je aan de spelregels houdt. Daar hebben we geen handtekening voor nodig.

Tienduizenden bezoekers op Velpse Koningsdag

Een record aantal mensen bezocht op Koningsdag de festiviteiten in Velp. De geruchten gaan dat er meer dan 30.000 bezoekers zijn geweest.
Op de Koningsmarkt aan de Rozendaalselaan, het Burgemeester Brandtplein en s’avonds het Villaparkconcert. Aan de Kinderspelen deden 950 kinderen mee! Een basoullt record. Ook de kleedjesmarkt was nog nooit zo druk bezet en bezocht.

En laten we ook de jongste Koning bij het Koningschieten niet vergeten: de 19 jarige Brian Ilbrink

Ook bij de oldtimers op de Van Spaenallee bij kasteel Biljoen, was enorm veel belangstelling.

Zie ook onze Facebookpagina

Prijsuitreiking straattekenen

De prijswinnaars van het Straattekenen krijgen per email een uitnodiging voor de Prijsuitreiking in IJssalon La Farfalla aan De Overtuin. Alle prijswinnaars, ouders, broertjes en zusjes worden in ieder geval getrakteerd op een ijsje. En er wordt een groepsfoto gemaakt voor de krant.