Koningsmarkt Algemeen

De Koningsmarkt Velp wordt gehouden op de Rozendaalselaan en de Burg. Brandtlaan in Velp. De markt is uitgegroeid tot de grootste particuliere markt in het Oosten van Nederland met meer dan 200 kramen. De markt trekt jaarlijks ca. 30-40.000 bezoekers. Door de ruime opstelling van de kramen en de situering op de brede Rozendaalselaan met eeuwenoude beuken, is de sfeer dorps en gezellig gebleven. Er speelt zo nu en dan een draaiorgel, er lopen pony’s en tussen de kramen spelen straatmuzikanten.

DATUM: Koningsdag
PLAATS: Rozendaalselaan/Burgemeester Brandtlaan
TIJD: 10.00 – 17.00 uur. Opbouwen vanaf 8.00 uur
KOSTEN:

INSCHRIJVING:

Kraam: € 45,00      Grondplaats: € 32,50       Borg: € 5,-

Start half februari. Actuele info  op

https://www.facebook.com/velpvoororanje/

WAT KAN WORDEN VERKOCHT:
Antiek, curiosa, tweedehands goederen in de brede zin zoals boeken, ansichtkaarten, poppen, stekjes, CD’s. Ook zelfgemaakte goederen als sieraden of zelfgemaakt speelgoed, schilderijen, tekeningen, etc zijn mogelijk.

WAT MAG NIET WORDEN VERKOCHT
Er mogen geen etenswaren worden verkocht of weggegeven bij aankoop van een product. Er mogen ook geen nieuwe artikelen worden aangeboden. De Koningsmarkt Velp is uitsluitend bedoeld voor particulieren.
Commerciële activiteiten kunnen uitgebaat worden op de braderie op de Hoofdstraat.
Deze braderie wordt georganiseerd door de Velpse ondernemersvereniging.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden door het Inschrijvingsformulier op de website in te vullen. Lees eerst de Regels en Informatie. Je kunt alleen betalen via IDEAL.
Annuleren kan tot 10 april. Daarna restitueren we niets.
Je kunt een voorkeur aangeven voor een sectorkleur en een kraamnummer. De organisatie wijst uiteindelijk het kraamnummer toe.
De organisatie kan te allen tijde inschrijvingen zonder opgaaf van reden weigeren.
Een week voor Koningsdag krijg je een Bewijs van Inschrijving met een standplaatsnummer per email toegestuurd. Onze ervaring is dat die in je spambox belandt.
Het Bewijs van Inschrijving moet getoond worden aan de verkeersregelaar bij het oprijden van de markt.
Bij het Bewijs van Inschrijving is een plattegrond gevoegd met de aanrijroute naar je kraam.

AFVAL en BORG
Je krijgt in de loop van de ochtend van de organisatie een welkomstpakket bestaande uit een borgbon, oliebollenbon en een afvalzak die je vol en afgesloten op de kraam mag achterlaten. Het overige afval of niet verkochte goederen moet je mee terugnemen. Per kraam of grondplaats wordt € 5,- borg berekend. Na controle van het schoon en opgeruimd achterlaten van de kraam/grondplaats en de omgeving (en niet inpakken voor 16.30 uur) ontvangt de kraamhouder alleen op 27 april tussen 17.00 en 18.00 uur de borg contant retour.

MUZIEK
Er mag geen muziek d.m.v. radio’s, cassettes, CD’s, USB sticks e.d. ten gehore worden gebracht. Live muziek is toegestaan zonder versterking.

MUZIKANTEN
Muzikanten, jong en oud (violisten, fluitisten, zangers enz.) zijn van harte welkom om tussen de kramen muziek te maken. Geluidsversterkers zijn niet toegestaan. Zoek zelf een mooi plaatsje. Alle muzikanten krijgen een ijs- én een oliebollen-bon.

Communicatie met team Koningsmarkt Velp
alleen per email: koningsmarkt@velpvoororanje.nl.